jueves, 29 de mayo de 2008

REIG, Vicenç

Fou el setè president del F C Barcelona des de l’11 de novembre de 1908 al 2 de desembre de 1908. Fou nomenat per l’assemblea general de socis.

Destacat porter dels primers anys, ha estat el president més efímer de la història: 21 dies. No es va veure capaç de redreçar la situació del club i dimití molt abans del que devia durar el seu mandat.

No podem parlar de títols ni de jugadors, i sols podrem afirmar que substituí a Juli Mairal, que hi estigué un any i cinc dies, i que fou substituït per Joan Gamper, qui s’encarà per primera vegada amb la possibilitat de restablir la tranquil·litat en al Barcelona ja que la crisi era ostensible. La Junta Directiva d’aquest nou president estigué integrada pels mateixos que tenia en Reig però amb tres elements menys, com foren el propi Vicenç Reig, i els vocals Francesc Bru i Francesc Sanz, i l’afegit de Jordan com a vocal.

JUNTA DIRECTIVA sota la seva presidència: 11 novbre. 1908 / 2 decbre. 1908 Vicenç REIG President Francesc SANZ Vocal
Charles WALLACE V-presid. Francesc BRU Vocal Miquel USEROS Tresorer F. SAINZ GABILONDO Vocal J. GRAU Secretari


Cronología

1908. L’onze de novembre l’Assemblea de socis, composta només per 38 persones, decidí nomenar president a Vicenç Reig. Vint-i-un dies donaren per molt poc a la seva presidència del F C Barcelona.

No hay comentarios: